Image by Freepik

Ai locurile preferate, în vecinătate

Când te gândești la alegerea unei casei pe care o meriți, unul dintre cele mai importante criterii este, desigur, locația.

Residence5 High Quality Villas nu doar îndeplinește standardele cele mai înalte în ceea ce privește construcția și arhitectura casei, ci te și conectează rapid cu unele dintre cele mai atrăgătoare destinații din zona Pipera – Iancu Nicolae. Iată câteva dintre locurile preferate, din vecinătate:

Savurezi bucătăria fină a restaurantelor din zonă

Dacă ești un iubitor al gastronomiei fine, ai la câteva minute distanță câteva dintre cele mai renumite restaurante din București. Maison 36 te cucerește cu specificul său mediteraneean și ambianța primitoare, în timp ce Studio 80 oferă preparate culinare rafinate și o atmosferă sofisticată. Oliveto ristorante by Caelia aduce autenticitatea bucătăriei italiene, dar îți recomandăm și preparatele fine, cu fructe de mare.

Ai o viață activă cu sesiuni de fitness și relaxare la centrele spa din apropiere

Menținerea unui stil de viață activ este foarte important pentru sănătate, iar când ai o casă în Residence5 High Quality Villas poți face acest lucru, extrem de ușor. La doar câțiva pași distanță, ai acces la World Class, cunoscut pentru facilitățile sale moderne de fitness. Stejarii Country Club, o oază de relaxare, spa și terenuri de tenis pentru a-ți menține echilibrul fizic și mental este, de asemenea,  o altă opțiune pentru a-ți menține starea de bine și a te antrena într-un mediu exclusivist.

Ai conexiune rapidă cu Aeroportul Otopeni

Pentru cei care călătoresc frecvent, Aeroportul Internațional Henri Coandă Otopeni este la doar o distanță cu mașina. Fie că pleci într-o vacanță exotica sau într-o călătorie de afaceri, ai acces rapid la aeroport, fără să fii nevoit să îți faci griji cu privire la traficul ce ar genera întârzieri. Iar pentru scurtele evadări de zi cu zi, ai Pădurea Băneasa chiar lângă casa ta, unde poți profita de plimbările în natură sau o evadare cu bicicleta.

Oportunitatea de a Trăi la Standarde Înalte

Alegând Residence5 High Quality Villas, te vei bucura nu doar de o locuință deosebită, ci și de facilități și atracții care îți vor aduce confortul și stilul de viață pe care le meriți.

Fie că iubești gastronomia, activitățile sportive sau călătoriile, ai totul la îndemână. Planifică acum o vizionare și fă primul pas către confortul pe care îl meriți. Pentru mai multe informații despre vilele disponibile, te invităm să vizitează pagina web. În universul Residence5, ești aproape de locurile tale preferate.

TELEFON/WHATSAPP

ADRESA